Tenerife Retreats

Tenerife Retreats

Stel je eens voor. Een week voor je zelf. Het paradijs op aarde. Even geen to-do lijstjes, verplichtingen, stress.

Uit de hectiek van alledag naar de rust van jezelf, samen met gelijkgestemde vrouwen onder de Spaanse zon.

Met de zon op je gezicht kom je weer op adem, kun je afstemmen, ontdekken en vooral genieten. Op een ontspannen manier en spelenderwijs maak je de balans op van jouw leven. Ik nodig je uit voor een reis naar jezelf.

 

Wat is authenticiteit? De moed om jezelf te zijn.

Wat biedt deze retreat jou?

Waar word jij warm van, welke dromen heb jij? Ben je blij met hoe jouw leven er nu uitziet of wil je juist graag iets veranderen? Ik nodig je uit voor een reis naar Tenerife. Ik nodig je uit voor een reis naar jezelf.

🌺 Rust om af te stemmen met jezelfTenerife Retreats 2018

🌺 Inzicht in je verlangens en dromen

🌺 Mindset switch van moeten naar mogen

🌺 Bijzonder contact met andere gelijkgestemde vrouwen

🌺 Dagelijks ochtendprogramma op het gebied van coaching, yoga, meditatie of creatieve expressie

🌺 Twee middagexcursies (optioneel) op Tenerife

🌺 Veel ruimte in het programma met tijd voor jezelf

🌺 Drie keer per dag gezonde en lekkere maaltijden

🌺 Overnachten op een prachtige, rustige locatie in het zonnige zuiden

Ga mee naar Tenerife

In 2015 was ik voor het eerst op Tenerife. Ik zat op dat moment op een kruispunt in mijn leven. Ik voelde een diep verlangen om meer uit het leven te halen, een honger naar plezier en een verlangen naar vrijheid. Vrijheid in mijn leven, vrijheid in mijn keuzes en vooral vrijheid in mijzelf. Ik besloot om mijn vaste kantoorruimte op te zeggen en met mijn laptop op reis te gaan. Als digital nomad kon ik werken en wonen combineren, een droom die ik al langer voelde en wilde uitproberen.

Mirjam op TenerifeTenerife was de eerste stop en heeft een diepe indruk gemaakt. Op mijn eigen manier heb ik het eiland verkend. Wandelen, ervaren, zwemmen, proeven, ontdekken en vooral genieten. Buiten de gebaande paden, buiten de standaard stroom van massatoerisme, volledig in mijn eigen flow. Precies doen waar ik zin in had. Overdag wandelen, in de avond werken, of in de ochtend werken en in de middag uitstapjes maken. Het voelde als thuiskomen. Thuiskomen in mezelf. Het samenvallen van droom en werkelijkheid.

Zomer 2017 was ik opnieuw op Tenerife. Nu voor de vierde keer en in een nieuwe fase. Ik besloot mijn leven opnieuw om te gooien. Op Tenerife wil ik zijn. Ik wil andere mensen laten ervaren hoe het voelt en wat er allemaal mogelijk is. In contact komen met jezelf, in contact komen met je dromen en ervoor te kiezen om ze nu wél serieus te nemen. Niet meer aanpassen aan de standaard, proberen
Paradijsbloem - Tenerife Retreats 2018 normaal te zijn, maar volledig zijn wie je bent en kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Laat het realisme maar even los en probeer het eens speels aan te pakken net als een kind. Want er is veel meer mogelijk dan je denkt.

Ik neem je graag mee op reis.

Tenerife Retreats in 2018

Vanaf mei 2018.

Ben je al warm geworden?

Wat leuk! Stuur even een mailtje naar mirjam[at]mirworkx.com of bel me op 06 54 94 00 97. Dan vertel ik je er meer over.