Mirworkx

Mirworkx

Welkom op de website mirworkx.com. Ik ben Mirjam Overbeek, de oprichtster van Mirworkx.

Ik heb een passie voor communicatie, coaching en ondernemerschap. Ik help ondernemers hun waarde helder te krijgen.

Persoonlijk ben gek op natuur, reizen en wandelen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in kunst, cultuur, talen, duurzaamheid, een gezonde levensstijl en persoonlijke ontwikkeling. Naast dit brede interesseveld, houd ik ervan om afwisselend en creatief te kunnen werken en boven alles ben ik graag zinvol bezig. Dit heeft in 2013 geleid tot de oprichting van Mirworkx.

 

 The role of a writer is not to say what we all can say but what we are unable to say.

– Anaïs Nin

 

Mijn liefde voor taal  en onderzoek

Ik ben in mijn school- en studietijd eigenlijk altijd wel bezig geweest met taal. Op het de middelbare school koos ik voor alle talen, zes in totaal, in mijn pakket en hierna ben ik ’Griekse en Latijnse Taal en Cultuur’ gaan studeren in Nijmegen. Na het afronden van mijn propedeuse heb ik gekozen voor een overstap naar Taal- en Cultuurstudies in Utrecht met de specialisatie ‘Geschiedenis van de oudheid’. Tijdens mijn universitaire studies heb ik vooral geleerd om goed onderzoek te doen, onderwerpen van verschillende kanten te bekijken en goed mijn eigen mening te verwoorden.

Ervaring met het ondernemerschap

Na mijn studie ben ik betrokken geweest bij diverse (startende) bedrijven. Hier heb ik veel geleerd over het ondernemerschap, commercie, marketing, inkoop en verkoop van producten, het runnen van een webshop, maar ook over strategievorming en business development. Dit is een erg leerzame periode geweest. In 2012 begon het te kriebelen om een bedrijf voor mijzelf te beginnen met werkzaamheden waar ik goed mijn kwaliteiten en passie in kwijt zou kunnen en voldoende vrijheid zou hebben om het op mijn eigen manier in te richten. Dit is in 2013 Mirworkx geworden.

Wat ik graag doe

Mirjam Overbeek Mirworkx

Van nature ben ik er altijd op gericht om tot de kern te komen en vanuit een visie te handelen. Ik verdiep me graag in verschillende onderwerpen en verricht altijd grondig en kwalitatief werk. Ik houd ervan als mensen, bedrijven en producten echt zijn en zich bezig houden met zaken die er werkelijk toe doen. Aan de andere kant onderneem ik met mijn hart en maak ik graag contact met mijn klanten zodat ik me goed in kan leven in de situatie en het onderwerp. Het geeft mij veel voldoening dat ik deze eigenschappen kan combineren in de communicatie diensten die ik bied als Mirworkx.

Ben jij ook bezig met je website of marketing en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem gerust vrijblijvend contact op met Mirworkx en wellicht kan ik iets voor jou betekenen.